När vi jobbar mot dina uppsatta affärsmål – levererar vi maximalt tillsammans.
Ditt team på Eden 

Eden

Team Eden

Eden

VD & Redovisningskonsult

Linda Droege

The Boss. Linda är en ambitiös kvinna som besitter stor kunskap som hon gärna delar med sig av. Hennes motto är att alltid göra allt med kärlek och hennes starka engagemang smittar av sig på varenda en av oss!

Hon peppar sina anställda att göra sitt allra bästa för att ge våra kunder det lilla extra som Eden står för.
 
#bossen #auktoriserad 

Eden

Kontorschef

Linnéa Gunnarsson

Den strukturerade. Linnéa är en riktig fena på att få saker och ting gjorda. Hon har lång erfarenhet från andra byråer och har en bred kunskap kring olika verksamheter.

Oavsett om det gäller jobb eller trädgården så är Linnéa noggrann med det hon gör. På fritiden är det sport som gäller för hela slanten. #redovisningskonsult #teamledare

Eden

Lön & HR-konsult

Johanna Birgersson

Utforskaren. Johanna är teamledare och lönekonsult och hennes styrka är att se detaljer. Johanna har arbetat i flera olika branscher och har därför bred kunskap om mycket. Hon drivs av att få ge råd och tips om förbättringsmöjligheter och detta är något som hennes kunder uppskattar. 

Johanna har även mycket erfarenhet av arbete med kollektiv och anställningsavtal samt lönekartläggning . På fritiden lyfter hon gärna tunga vikter. #lön #HR

Eden

Redovisningskonsult

Ibrahim Samo

ibrahim.samo@edenco.se
070 -770 34 73


Blixten. 
Kollegan Ibbe har lätt för att lära sig nya system och att nyttja dess fulla potential. Han är vass med digitala verktyg och hjälper kollegor så väl som kunder att använda systemens fulla potential.

Ibbe har en magisterexamen i företagsekonomi och intresserar sig även för management.
#ekonomisystem #redovisning

Eden

Redovisningskonsult

Shila Osman

shila.osman@edenco.se
076 -887 39 71


Multitasker. 
Shila är energiknippet som har många eld i järnet. Hon är bra på att organisera och styra flera uppgifter på en och samma gång. Shila har arbetat med redovisning i många år och tycker att bokslutsarbetet är roligast.

Hon älskar att läsa böcker och resa, här har vi en kollega som kan bidra med rådgivning om siffror så väl som bra rese- och boktips inför semestern.
 #redovisning

alina

Redovisningskonsult

Alina Santaniemi

Alina.santaniemi@edenco.se 
073 – 645 97 18


Effektiviseringsmotorn. 
Alina har tidigare varit i en annan bransch men kände att ekonomin lockade på hennes kall. Alina är snabb och noggrann och sprider enormt mycket energi kring sig.

Alina är Edens träningsfreak så henne hittar ni på någon löprunda eller på ett tungt gympass.
 #redovisning

mariaa

Redovisningskonsult

Maria Alexandersson

Hundälskaren. Här är kvinnan som förutom siffror även älskar hundar. Hon drar land och rike runt för att tävla med sina lurviga älsklingar.

På Eden är det hon som bäst av oss alla kan hjälpa dig som driver mindre företag och enskilda firmor. #redovisningskonsult

janette

Redovisningskonsult

Jeanette Erhardsson

Den omtänksamma. Med ett leende på läpparna tar sig Jeanette an varje utmaning.
Det är kollegan som tar sig tid att bry sig om andra. Hon längtar till Lissabon och skulle gärna slå sig ner där om hon fick chansen.

Jeanette har jobbat länge på Eden och har koll på allt och lite till! #redovisning

Sebastian Siljö - Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Sebastian Siljö

Den pålitlige. Sebastian är en härlig kille som har nära till skratt. Efter några år inom försäljning- och servicebranschen i södra delarna av landet har han äntligen tagit sig i kragen och kommit hem till Västerås för att bli en del av oss på Eden. 

När han inte håller ställningen här på kontoret hänger han gärna med vänner eller uppe på fjället så fort möjligheten ges.  #redovisningskonsult

 
anna

Redovisningskonsult

Anna Andersson

Den erfarna. Vi lyckades locka tillbaka Anna till redovisningsbranschen och det är vi glada för! Anna har jobbat med redovisning länge och delar gärna med sig av sina erfarenheter.

Om ett problem uppstår är Anna supersnabb med att hitta orsaken. Henne kan man alltid lita på! Utanför arbetstid hittar man Anna i spåret eller med en god bok i soffhörnet. #auktoriserad #redovisning

merlin

Redovisningskonsult

Merilin Strand

Stiftelsernas klippa . Merilin har tidigare jobbat på storbyråer och besitter stor erfarenhet inom redovisning. Hon är vår expert på stiftelser och föreningar!

När hon inte är på kontoret kan man bland annat hitta henne i yogalokalen eller ute i naturen. Merilin utstrålar lugn och harmoni här på kontoret! #redovisningskonsult #stiftelser

Yvonne Mattsson - Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Yvonne Mattsson

Den ambitiösa. Yvonne har lång erfarenhet från redovisningsbranschen och kommer senast från att ha drivit eget en längre tid. Hos oss har hon nu fått massa härliga kollegor att bolla med och är taggad på nya utmaningar. 

På fritiden är hundarna och träning två stora intressen. Men är du sugen på en god middag så kan hon även vara behjälplig, Yvonne har nämligen drivit eget som ”Hyr en kock” där hon lagade mat hemma hos folk! #redovisningskonsult

 
stina

Redovisningskonsult

Stina Helldén

Skåningen i Västmanland. Stina har flyttat till Västerås från Kristianstad för att, ja Västerås är bäst helt enkelt! Stina har tidigare erfarenhet av redovisning inom en större koncern och är bra på att se helheten.

Hon bjuder på många skratt och sprider härlig energi på kontoret. På fritiden älskar hon att träna på gymmet och åka skidor.
#redovisning

Eden

Redovisningskonsult

Linn Liljander

Den omtänksamma. Linn brinner för effektivisering och problemlösning. Hennes favoritprogram är excel där hon klurar ut formler för att förenkla arbetsflöden för kollegor och kunder. Hon är ny i branschen efter några år på universitetet och har höga ambitioner om att bli expert inom redovisning.

På fritiden är det främst gaming som gäller som länge varit ett intresse.
#redovisning

emma

Koordinator

Emma Wegerman

Spindeln i nätet. Emma kommer från konsultbranschen och har erfarenhet från redovisning och controlling. Hon brinner för att effektivisera arbetsflöden och gillar att ha många bollar i luften. På kontoret är det hon som håller i trådarna och ser till att allt rullar på som det ska.

Om Emma inte är ute och går med mopsen Belle så hittar ni henne garanterat på ett svettigt crossfit-pass. #koordinator

Eden

Lönekonsult

Maria Sikström

Löneklippan. Maria har jobbat på Eden i många år och har tidigare även jobbat som ekonomiansvarig. Maria besitter en lång erfarenhet av lönearbete och är vår klippa när det kommer till det.

På fritiden reser hon gärna till olika skidorter och njuter av livet med familj och vänner. #lön

Annelie Ankarsköld

Redovisningskonsult

Annelie Ankarsköld

Den ordningssamma. Annelie älskar struktur, så att jobba i excel är en stor favorit där man kan hålla ordning och reda. Hon är nyfiken och gillar utmaningar där hon kan få en chans att prestera. 

När hon inte håller ställningarna på Eden är hennes absoluta favorit att umgås med familjen men för att rensa ur hjärnan så sysselsätter hon sig gärna med träning i alla dess former. #redovisning

Elin Hedström - Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Elin Hedström

Den kloka. Elin kommer tidigare från sälj- och modebranschen men har nu sadlat om till ekonom. Hon är lugnet själv och har alltid ett leende på läpparna. Elin har alltid gillat siffror, så pass mycket att hon bad föräldrarna göra matteprov till henne på helgerna när hon var liten.

När hon inte är hos oss på Eden spenderar hon gärna tid med sin lilla hund Molli ute i naturen eller med en bra bok. #redovisning

Jill Sohlberg

Redovisningskonsult

Jill Sohlberg

Den omhändertagande. Jill kommer från en bakgrund som säljare innan hon sadlade om till ekonom där hon senast var inom fastighetsbranschen, här på Eden trivs hon som allra bäst när alla pusselbitar äntligen faller på plats.

På fritiden är hon en fartfylld frisk fläkt där hon gillar att cykla mountainbike, skutta runt på hästryggen eller ta långa promenader med människans bästa vän, hunden. #redovisning

Johanna Karlberg

Lönekonsult

Johanna Karlberg

Glädjespridaren. Johanna är en glad och positiv tjej som har lång erfarenhet inom dagligvaruhandeln men nu valt att byta bransch och utbildat sig till lönekonsult. Hon är taggad och nyfiken och vill lära sig så mycket hon bara kan och suger åt sig information snabbt. 

När hon inte jobbar med löner tycker hon att det är kul att grotta ned sig i smink- och hudvårdsträsket. #lön

Ella Edensson på Eden & Co

Virtuell Koordinator

Ella Edensson

Roboten. Ella är vår virtuella koordinator tillika en robot. Hon kan upplevas som lite fyrkantig och gillar rutiner, vilket är hennes personlighet. När Ella inte arbetar så gillar hon att lyssna på techno och bygga kod.

Ella är också en glädjespridare som bygger samman teamet och får oss att växa som bolag. Hennes främsta uppgift är att arbeta med nykundsbearbetning genom våra kanaler. Om du träffar henne, passa på att säga hej!  #robot

 

Redovisningskonsult

Pernilla Vestling

Den lösningsorienterade. Pernilla är den hjälpsamma och lösningsorienterade kollegan, ingen uppgift är för stor eller liten för henne. Hon kommer tidigare från en annan bransch men vill nu fördjupa sina kunskaper inom redovisningsområdet.

På fritiden är hon gärna ute i naturen, trots att hon är rädd för de flesta djur. Hon gillar att njuta av det goda som livet har att erbjuda. #redovisning

Bild Kommer

Lönekonsult

Max Hofvander

Bild Kommer

Redovisningskonsult

Jonas Gullers

Ella Edensson på Eden & Co

Virtuell Koordinator

Ella Edensson

Roboten. Ella är vår virtuella koordinator och tillika en Robot. Hon kan upplevas som lite fyrkantig och gillar rutiner, och det är lite av hennes personlighet. När Ella inte arbetar så gillar hon att lyssna på techno och bygga kod.

Ella är också en glädjespridare som bygger samman teamet och får oss att växa som bolag. Hennes främsta uppgift är att arbeta med nykundsbearbetning genom våra kanaler. Om du träffar på henne, passa på att säga hej! #Robot

Jill Sohlberg

Redovisningskonsult

Jill Sohlberg

Den omhändertagande. Jill kommer från en bakgrund som säljare innan hon sadlade om till ekonom där hon senast var inom fastighetsbranschen, här på Eden trivs hon som allra bäst när alla pusselbitar äntligen faller på plats.

På fritiden är hon en fartfylld frisk fläkt där hon gillar att cykla mountainbike, skutta runt på hästryggen eller ta långa promenader med människans bästa vän, hunden. #redovisning

Johanna Karlberg

Lönekonsult

Johanna Karlberg

Glädjespridaren. Johanna är en glad och positiv tjej som har lång erfarenhet inom dagligvaruhandeln men nu valt att byta bransch och utbildat sig till lönekonsult. Hon är taggad och nyfiken och vill lära sig så mycket hon bara kan och suger åt sig information snabbt. 

När hon inte jobbar med löner tycker hon att det är kul att grotta ned sig i smink- och hudvårdsträsket. #HR #lön