Dina medarbetare är hjärtat i din verksamhet.
Johanna – lön- och HR-konsult

Johanna Karlberg Lön & HR

Lönekonsult & HR-konsult

Hos oss kan du välja mellan en helhetslösning av lön & HR eller den tjänst som du är i behov av.

Komplett lön och HR-stöd

I en alltmer komplex affärsvärld är effektiv hantering av lön och HR inte bara en nödvändighet utan också en strategisk fördel. Hos Eden & Co förstår vi att varje företag är unikt och står inför sina egna utmaningar, därför sträcker sig våra tjänster bortom grundläggande lön- och HR-tjänster till att innehålla omfattande stöd och rådgivning som vi vet är avgörande för att driva en framgångsrik verksamhet.

Anpassade lösningar

Genom att fördjupa oss i era specifika behov, från branschspecifika krav till företagskultur och framtidsvisioner, designar vi lösningar som inte bara löser omedelbara utmaningar utan också stödjer er långsiktiga affärsstrategi. Vår expertis täcker allt från att säkerställa compliance med lagar och regler, hantera anställningsavtal och löneadministration, till att erbjuda strategisk HR-rådgivning för att förbättra anställningsengagemang och arbetsplatskultur.

Engagemang

Det finns många gemensamma beröringspunkter inom lön och HR, därför kan det vara fördelaktigt att samla allt under ett och samma tak. Att anlita vår byrå med erfarna konsulter till ert förfogande, minskar sårbarheten vid frånvaro av interna lön- eller HR-ansvariga. Hos oss får du en kundansvarig samt två lönekonsulter eller HR-konsulter som även de är insatta i din verksamhet och som agerar som backuper.

Flexibilitet

Vi analyserar era lön- och HR-relaterade behov. Här tas exempelvis antal anställda, bransch, avtal, typer av anställnings- och löneformer i beaktning.  Vi strävar efter att erbjuda flexibilitet och kan vid behov arbeta i era system för att underlätta övergången, tillgängligheten och samarbetet oss emellan.

Partnerskap

I vår helhetslösning ingår utöver ordinarier deadline- och avtalsstyrda arbetsuppgifter även viss tid till konsultation, med syfte att skapa en trygghet för dig att ha oss som din partner där du kan kontakta oss inom ramen för det fasta priset när som helst. Behovsanalysen resulterar i att vi kan erbjuda er en skräddarsydd lösning som känns trygg, effektiv och prisvärd.

Efter tre månader genomför vi en uppföljning för att säkerställa att behovet och det pris som ni har fått känns rimlig. 

Lön

Outsourca din lönehantering så säkerställer du att din personal får lön i tid. Ligger all din löneadministration på en person, det kan ställa till problem vid sjukdom och semester. Med Eden som partner sker lönehanteringen med effektiva rutiner, enligt kollektivavtal och gällande lagstiftning.

Lönekörning

Rapportering

Rådgivning & Support

HR

Entreprenörer är grymma på sin kärnverksamhet och när du växer är HR ett område som lätt blir lidande. Hur håller du koll på ändringar i lagar och de krav som ställs i takt med att företaget växer? Vi hjälper er att kvalitetssäkra och effektivisera så att ni kan bli den bästa arbetsgivaren.

I behov av lönekonsult eller HR-konsult?

Låt oss tillsammans skapa en arbetsplats som inte bara är produktiv och effektiv, utan också inspirerande och inkluderande för alla medarbetare. Välj Eden & Co för en skräddarsydd lön- och HR-lösning som växer med er verksamhet och bidrar till en hållbar framtid.

Johanna Karlberg Lön & HR

Vad kan vi göra för er?

En man undertecknar ett kontrakt.

Redovisning

Din redovisning ska bara fungera. Låt oss göra jobbet så du kan fokusera på det du gör bäst.

En anteckningsbok, penna och block.

Affärsrådgivning

Som bollplank hjälper vi dig med kartläggning, analys och åtgärd för ständig utveckling av dina ekonomifunktioner.

En kvinna pratar med två kollegor under ett möte.

Insourcing

När du behöver kan vi boosta din ekonomifunktion med kvalificerad redovisning, controller eller ekonomichef.

Två personer arbetar på en bärbar dator vid ett skrivbord.

Lön & HR

Vi hjälper dig med funktioner inom lön och HR och som får dina medarbetare att känna sig trygga i sin roll.

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?