Du är inte dig själv när du inte
har rätt förutsättningar!
Annelie – redovisningskonsult

Annelie Ankarsköld - Affärsrådgivning

Affärsrådgivning

Med vår affärsrådgivning kartlägger du behoven, får rätt förutsättningar och bygger rätt bolagsstruktur

Kartläggning av behov

Har ni en egen ekonomifunktion? Vill du säkerställa att ni jobbar på rätt sätt utifrån ett finansiellt perspektiv hjälper vi till att kartlägga och utvärdera din organisation, befintliga rutiner, kompetens och system. Vi kvalitetssäkrar och identifierar eventuella svagheter och utvecklingsområden som många gånger går att effektivisera och automatisera. Självklart hjälper vi dig genom hela implementationsprocessen om så önskas.

Företagsanalys

Vi hjälper dig att bli bättre. Genom att analysera olika delar av ditt företag kan du öka lönsamheten.

Konkurrentanalys – jämför dig!

Vilka är dina största konkurrenter och hur ligger ditt företag till jämförelsevis? På vilka områden finns förbättringspotential. Vad gör du exceptionellt bra som inte någon annan gör? Vi hjälper dig att identifiera och positionera dig i jämförelse med dina konkurrenter..

Ränteanalys – hur stor risk är du?

Betalar du rätt ränta idag i förhållande till vilken risk du utgör för bank eller finansieringsinstitut? Med hjälp av vårt verktyg analyserar vi den ränta du betalar idag och ser vilket förhandlingsutrymme som finns på marknaden. Med denna tjänst kan du spara mycket pengar!​

Lönsamhetsanalys – ligger vi rätt?

Vi vet hur mycket kunder som man statistiskt tappar genom att höja priset en viss procent och det är faktiskt mindre än man tror. Med hjälp av vårt analysverktyg kan vi visa dig i kronor hur stor effekten blir av att höja/sänka priset, öka/minska volymen eller det som passar just ditt företags tjänster eller produkter.​

Bolagsstruktur

Vill du sprida ut dina risker, slippa onödigt höga administrativa kostnader eller knyta nyckelpersoner till ditt företag kan det finnas fördelar med att se över din bolagsstruktur. Vår affärsrådgivning strävar efter att skapa en struktur som stödjer din verksamhets tillväxt och framgång.

Nära och personlig affärsrådgivning med Eden & Co

På Eden & Co tror vi på kraften i personlig och nära affärsrådgivning. Vår ambition är att stå vid din sida, att tillsammans navigera de utmaningar och möjligheter som ditt företag står inför. Vi förstår att varje företag har sin unika resa, och vårt mål är att göra din resa framgångsrik, genom att erbjuda insikter och verktyg som är skräddarsydda just för dig.

Vår tjänst inom affärsrådgivning täcker allt från grundlig behovsanalys och strategisk planering till konkurrent- och lönsamhetsanalys. Vi ser oss själva som en del av ditt team, redo att dyka djupt ner i din verksamhets specifika behov och utmaningar. Genom att arbeta tätt tillsammans kan vi identifiera områden för förbättring och tillväxt, och samtidigt säkerställa att du alltid känner dig stöttad och förstådd.

Vi är här för att hjälpa till med att bygga en hållbar och lönsam framtid för ditt företag, utan att förlora de värderingar och den passion som driver dig. Låt oss tillsammans utforska hur vi kan optimera din bolagsstruktur, effektivisera dina processer och maximera din lönsamhet, med ett ödmjukt och personligt angreppssätt. Hos Eden & Co är du mer än bara en kund; du är en värdefull partner och en del av vår gemenskap.

I behov av affärsrådgivning?

Låt oss tillsammans hitta nycklarna för att ta din verksamhet till nästa nivå. Välj Eden & Co för skräddarsydd affärsrådgivning med expertinsikter kring hur du optimerar din verksamhet.

Annelie Ankarsköld - Affärsrådgivning

Vad kan vi göra för er?

En man undertecknar ett kontrakt.

Redovisning

Din redovisning ska bara fungera. Låt oss göra jobbet så du kan fokusera på det du gör bäst.

En anteckningsbok, penna och block.

Affärsrådgivning

Som bollplank hjälper vi dig med kartläggning, analys och åtgärd för ständig utveckling av dina ekonomifunktioner.

En kvinna pratar med två kollegor under ett möte.

Insourcing

När du behöver kan vi boosta din ekonomifunktion med kvalificerad redovisning, controller eller ekonomichef.

Två personer arbetar på en bärbar dator vid ett skrivbord.

Lön & HR

Vi hjälper dig med funktioner inom lön och HR och som får dina medarbetare att känna sig trygga i sin roll.

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?