Om oss

Vi är en redovisningsbyrå i tillväxtfas som har en förkärlek till siffror.

Personligt engagemang

Vi vill lära känna dig på riktigt och förstå vad du behöver och vart du vill med din verksamhet. Då kan vi hjälpa dig att nå dina mål och därmed maximera potentialen hos dig och ditt företag. Hos Eden finns ett engagerat team som alltid jobbar med nära dig och din verksamhet. Vi vet att det ger dig trygghet i ditt företagande.

Proaktivitet

Redovisning ska bara fungera och hos oss har du alltid en redovisning med av hög kvalitet. Men vi stannar inte där. Som entreprenör har du tusen bollar i luften och det går fort att springa åt fel håll. Har du inte själv satt mål för din verksamhet hjälper vi dig gärna att sätta konkreta mål att arbeta mot. Vi är din kanariefågel i gruvgången som ger dig tidiga signaler om vad som behöver utvecklas. Med konkreta tips och framtidsprognoser kan du fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt och bli en proaktiv företagare.​

Skräddarsydda lösningar

Du är unik. Till skillnad från större byråer sätter vi inte in kunderna i mallar som passar oss, istället analyserar vi dina unika behov och skräddarsyr en lösning som passar. Vi ger dig alla förutsättningar för att kunna mäta, driva och utveckla din verksamhet men ändå endast betala för de ekonomilösningar du faktiskt nyttjar och har behov av.

Vilka av våra tjänster gör att du når dina mål?

onion

Kontakta oss

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?