Digitaliserat javisst!
Men personligt engagemang
kan aldrig digitaliseras.
Ibrahim – Projektledare digitalisering

Eden

Det ska vara enkelt att vara företagare tycker vi och med vårt engagemang blir det enklare låt oss ta hand om er bokföring och redovisning

Vad är egentligen skillnaden på bokföring och redovisning?

Redovisning är ett vidare begrepp än bokföring och innebär förutom att registrera företagets affärshändelser (att bokföra) bland annat även bokslut, deklarationer och rapportering. För en del företag, ofta större, är redovisning föremål för revision. Det betyder att en oberoende revisor granskar redovisningen och tar ställning till om den är rättvisande.

Ägarstöd

Som företagare och entreprenör är du ofta ensam i dina beslut. Bolla dina idéer med oss – vi är en partner som stöttar i frågor man kanske inte kan ta med någon i sin egen närhet eller organisation. Vi finns där för dig när det kommer till bokföring och redovisning men också för att bolla dina idéer och lyssna på dig.

Ekonomiskt analys

Starkt resultat = god likviditet är inte alltid en sanning. Företaget kan gå riktigt bra utan en stark kassa. Vi hjälper dig att se signalerna i tid, så att du i lugn och ro och med intakt självförtroende kan få till ett bra upplägg med t ex din bank.


Om din verksamhet börjar gå sämre kan det vara viktigt att snabbt få signal på vilken del av verksamheten som går dåligt. Våra skräddarsydda lösningar ger dig möjligheten att mäta det som är viktigt för dig, varken mer eller mindre.


Får du ditt bokslut och resultat flera månader efter bokslutsdatum? Tryck på exit och gör det istället Eden-way. Hos oss får du hjälp att sätta prognoser och göra bokslutsplaneringen innan ditt räkenskapsår är slut. I tid alltså. När det fortfarande finns tid att agera. Låt oss ta hand om din bokföring och redovisning.

Skatt

Det är roligt att betala skatt, eller?! Missa inte chansen att skatteplanera din vardag och betala rätt skatt. Det tycker vi är toppen! Låt oss ta hand om din bokföring och redovisning, då blir det rätt från början.

Kontakta oss för bokföring, vi finns i Västerås och hjälper dig!