Passionerad redovisningskonsult sökes!

Eden & Co är inte bara en redovisningsbyrå; det är förverkligandet av en dröm och ett starkt engagemang för företagande. Om du vill ta dina redovisningskunskaper till nya höjder och bli en integrerad del av dina kunders vardag. Då borde du läsa vidare! 

Just nu söker Eden & Co en passionerad Redovisningskonsult till kontoret på Riddargatan i Stockholm. Här får du en unik möjlighet att växa in i rollen som konsult och på sikt arbeta med ett helhetsansvar med kvalificerad redovisning och bli en viktig bidragande faktor för dina kunders affärsutveckling. 

Vi söker dig som:

Eden & Co är en byrå som skapats utifrån en dröm och ett engagemang för företagande. Vi på Eden & Co vet hur det är att vara företagare själva. Vad man behöver för att kunna ta rätt beslut i rätt tid. Det är därför Eden & Co är mycket mer än bara siffror. Vi är en del av våra kunders vardag. Har du lust att bli en del av oss? Hos oss väljer du själv din utvecklingstakt, det är bara din ambition som sätter gränsen.

Känner du igen dig i rollen som engagerad redovisningskonsult? Tveka inte med din ansökan!

För att passa för det här jobbet så behöver du vara klok, ambitiös och relationsbyggande och du gillar även att umgås och skratta tillsammans med dina arbetskompisar. Du vill bredda dina kunskaper och stilla din nyfikenhet, när det hettar till så är du lugnet i stormen. Du har även många gånger haft nytta av ditt självledarskap, tankeskärpa och goda samarbetsförmåga.

Som person är du utåtriktad och social och tycker om att leverera hög service. Du är noggrann, strukturerad och har gott ordningssinne, samtidigt som du är flexibel i ditt arbetssätt. Kvalitet ser du som en självklarhet och du har ett affärsmässigt tänk.

Varmt välkommen till Eden & Co!

Skicka in din ansökan idag!

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?