Ekonomisk förvaltning för fastighetsägare i Mälardalen
Ibrahim – Projektledare digitalisering

Eden

Skräddarsydd Företagsfinansiering Från Eden & Co.

Professionell ekonomisk rådgivning och förvaltning för din fastighet

Som fastighetsägare är det viktigt att ha ordning på ekonomin och ha en partner som kan hjälpa till med att ta hand om den ekonomiska förvaltningen. Hos Eden & Co. är vi specialiserade på att hjälpa fastighetsägare i Mälardalen att ta hand om sin ekonomiska förvaltning. Vi kan hjälpa till med allt från bokföring och fakturahantering till rapportering och budgetering.

Genom att anlita oss som din ekonomiska förvaltare kan du känna dig trygg i att allt hanteras på ett professionellt och korrekt sätt. Vi ser till att din fastighet har en sund ekonomi och att du får den hjälp och rådgivning du behöver för att ta rätt beslut när det kommer till fastighetsaffärer.

Vi är din partner i Mälardalen när det kommer till ekonomisk förvaltning av fastigheter. Vi tar hand om allt som rör din fastighets ekonomi så att du kan fokusera på det du är bäst på – att driva och utveckla din fastighet. Kontakta oss idag för att boka ett möte och ta reda på hur vi kan hjälpa just dig och din fastighet.

Kontakta oss för fastighetsägare i Mälardalen

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?