Dina medarbetare är hjärtat i din verksamhet.
​Evelina – lön- och HR-konsult

evelina

Bokföra lön kräver att man har koll på lagar och regler, hos Eden & Co får du full koll på både bokföring, lön och HR. Låt oss bli din bokföringsbyrå när det kommer till lön.

Hos oss kan du välja mellan en helhetslösning av lön & HR eller den tjänst som du är i behov av vi är er nya  bokföringsbyrå när det kommer till lön

Engagemang
Det finns många gemensamma beröringspunkter inom lön och HR, därför kan det vara fördelaktigt att samla allt under ett och samma tak. Att anlita vår byrå med ett team av erfarna konsulter till ert förfogande, minskar sårbarheten vid frånvaro av interna lön- eller HR-ansvariga. Hos oss får du en kundansvarig samt två konsulter som även de är insatta i din verksamhet och som agerar som backuper. Vi är er bokföringsbyrå när det kommer till lön.

Flexibilitet 
Vi analyserar era lön- och HR-relaterade behov. Här tas exempelvis antal anställda, bransch, avtal, typer av anställnings- och löneformer i beaktning.  Vi strävar efter att erbjuda flexibilitet och kan vid behov arbeta i era system för att underlätta övergången, tillgängligheten och samarbetet oss emellan. Vi är er bokföringsbyrå när det kommer till lön.

Partnerskap  
I vår helhetslösning ingår utöver ordinarier deadline- och avtalsstyrda arbetsuppgifter även viss tid till konsultation, med syfte att skapa en trygghet för dig att ha oss som din partner där du kan kontakta oss inom ramen för det fasta priset när som helst. Behovsanalysen resulterar i att vi kan erbjuda er en skräddarsydd lösning som känns trygg, effektiv och prisvärd. Vi är er bokföringsbyrå när det kommer till lön.

Efter tre månader genomför vi en uppföljning för att säkerställa att behovet och det pris som ni har fått känns rimlig. 

Lön

Outsourca din lönehantering så säkerställer du att din personal får lön i tid. Ligger all din löneadministration på en person, det kan ställa till problem vid sjukdom och semester. Med Eden som partner sker lönehanteringen med effektiva rutiner, enligt kollektivavtal och gällande lagstiftning.

Lönekörning
Rapportering
Rådgivning & Support

HR

Entreprenörer är grymma på sin kärnverksamhet och när du växer är HR ett område som lätt blir lidande. Hur håller du koll på ändringar i lagar och de krav som ställs i takt med att företaget växer? Vi hjälper er att kvalitetssäkra och effektivisera så att ni kan bli den bästa arbetsgivaren

Kontakta oss för lön & HR

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?