Digitaliserat javisst!
Men personligt engagemang
kan aldrig digitaliseras.
Ibrahim – Projektledare digitalisering

Ibrahim Samo - Bokföring & redovisning

Vi hjälper er med bokföring och revision i Västerås.

Det ska vara enkelt att vara företagare tycker vi och med vårt engagemang blir det enklare låt oss ta hand om er bokföring och revision

Vårt digitala system kortar din administrationstid och ger en översikt på företagets ekonomi genom siffror i realtid, information om fakturor, utgifter och kvitton. Du skräddarsyr själv ditt digitala paket för att det ska passa ditt företag och system ultimat, vill du så sköter du det mesta från din telefon. Gör det enkelt för dig och låt oss ta hand om er bokföring och revision.

 

Ägarstöd

Som företagare och entreprenör är du ofta ensam i dina beslut. Bolla dina idéer med oss – vi är en partner som stöttar i frågor man kanske inte kan ta med någon i sin egen närhet eller organisation. Vi finns där för dig när det kommer till bokföring och revision men också för att bolla dina idéer och lyssna på dig.

Ekonomiskt analys

Starkt resultat = god likviditet är inte alltid en sanning. Företaget kan gå riktigt bra utan en stark kassa. Vi hjälper dig att se signalerna i tid, så att du i lugn och ro och med intakt självförtroende kan få till ett bra upplägg med t ex din bank.

Om din verksamhet börjar gå sämre kan det vara viktigt att snabbt få signal på vilken del av verksamheten som går dåligt. Våra skräddarsydda lösningar ger dig möjligheten att mäta det som är viktigt för dig, varken mer eller mindre.

 

Får du ditt bokslut och resultat flera månader efter bokslutsdatum? Tryck på exit och gör det istället Eden-way. Hos oss får du hjälp att sätta prognoser och göra bokslutsplaneringen innan ditt räkenskapsår är slut. I tid alltså. När det fortfarande finns tid att agera. Låt oss ta hand om din bokföring och revision.

Skatt

Det är roligt att betala skatt, eller?! Missa inte chansen att skatteplanera din vardag och betala rätt skatt. Det tycker vi är toppen! Låt oss ta hand om din bokföring och revision, då blir det rätt från början.

Kontakta oss för bokföring, vi finns i Västerås och hjälper dig!

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?