Vi på Eden & Co är något nytt. En byrå som skapats utifrån en dröm och ett engagemang för företagande. Eden & Co vet hur det är att vara företagare själva. Vad man behöver för att kunna ta rätt beslut i rätt tid. Det är därför Eden & Co är mycket mer än bara siffror. Vi är en del av våra kunders vardag. Har du lust att bli en del av oss?

Bra medarbetare växer inte på träd. Vi söker dig som vill bredda din kunskap och stilla din nyfikenhet. Hos oss väljer du själv din utvecklingstakt, det är bara din ambition som sätter gränsen. Vi erbjuder dig att få vara med om en spännande resa där du är en av nyckelpersonerna i att utveckla våra kunder och Eden & Co som företag – Kul, eller hur?

För att passa för det här jobbet så behöver du vara klok, ambitiös och envis och du gillar även att umgås och skratta tillsammans med dina arbetskompisar. Du är våldsamt sugen att arbeta och din nyfikenhet vet inga gränser, men när det hettar till så är du lugnet i stormen. Du har även många gånger haft nytta av ditt inre driv, tankeskärpa och samarbetsförmåga.


 

Låter detta intressant för dig?
Skicka en intresseanmälan till info@edenco.se