Jobba hos oss

Vi på Eden & Co sprudlar av glädje! Vi är en nytänkande byrå som grundades av en dröm och en passion för företagande

Så tänker vi, tänker du likadant?

Vi förstår vad det innebär att vara en företagare och vad som krävs för att fatta de rätta besluten i rätt tid. Men vi är mycket mer än bara siffror – vi är en del av våra kunders vardag. Och vi vill att du ska vara en del av vår vardag också!

i söker efter fantastiska medarbetare som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Hos oss bestämmer du din egen utvecklingstakt och din ambition sätter gränserna. Vi erbjuder dig en spännande resa där du blir en nyckelperson i att utveckla våra kunder och Eden & Co som företag. Visst låter det kul?

För att passa in i vårt team behöver du vara listig, ambitiös och envis. Du ska också älska att ha roligt och skratta tillsammans med dina kollegor. Du ska ha en brinnande passion för arbete och din nyfikenhet ska inte ha några gränser. Men när det blir stressigt så är du lugnet i stormen. Och du har redan visat ditt inre driv, din förmåga att tänka klart och din förmåga att samarbeta.

Lediga tjänster

Passionerad redovisningskonsult sökes!

Just nu söker Eden & Co en passionerad Redovisningskonsult till kontoret på Riddargatan i Stockholm.

Skicka en spontanansökan

Låter detta intressant för dig? Tveka inte att fylla i vårt kontaktformulär – Vi ser fram emot att höra från dig!

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?