HR-tjänster i Västerås – Stärk ditt företag med vårt erfarna HR-team
Ibrahim – Projektledare digitalisering

Eden

Som företagare är det viktigt att ha en väl fungerande HR-avdelning för att kunna rekrytera, utveckla och behålla duktiga medarbetare.

Vi på Edenco har en erfaren HR-avdelning som kan hjälpa dig med allt från rekrytering och kompetensutveckling till organisationsutveckling och ledarskapsutbildningar. Vi har god kunskap om arbetsmarknaden i Västerås och kan hjälpa dig att hitta de bästa kandidaterna för din organisation. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till vårt professionella HR-team och kan stärka ditt företag på lång sikt.

Få stöd i HR-frågor i Västerås - Skräddarsydda lösningar för din organisation

Att hantera HR-frågor kan vara en utmaning för många företagare, särskilt om man saknar erfarenhet och kunskap. Vi på Edenco erbjuder stöd och hjälp inom HR i Västerås och kan hjälpa dig med skräddarsydda lösningar som passar din organisation. Vi kan hjälpa dig med allt från anställningsavtal och arbetsrätt till organisationsutveckling och karriärplanering. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika branscher och organisationer i Västerås och kan skräddarsy lösningar som passar dina behov och mål. Med vår hjälp kan du frigöra tid och resurser för att fokusera på din kärnverksamhet och öka din konkurrenskraft. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med HR i Västerås.

Kontakta oss för HR Västerás

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?