Digitaliserat javisst!
Men personligt engagemang
kan aldrig digitaliseras.
Ibrahim – Projektledare digitalisering

Eden

Eden redovisning!

Det ska vara enkelt att vara företagare tycker vi och med vårt engagemang blir det enklare, med Eden redovisning blir enkelt för dig och ditt företag

Vårt digitala system kortar din administrationstid och ger en översikt på företagets ekonomi genom siffror i realtid, information om fakturor, utgifter och kvitton. Du skräddarsyr själv ditt digitala paket för att det ska passa ditt företag och system ultimat, vill du så sköter du det mesta från din telefon. Eden redovisning, lätt smidigt och effektivt.

Ägarstöd

Som företagare och entreprenör är du ofta ensam i dina beslut Eden redovisning finns här för dig. Bolla dina idéer med oss – vi är en partner som stöttar i frågor man kanske inte kan ta med någon i sin egen närhet eller organisation.

Ekonomiskt analys

Starkt resultat = god likviditet är inte alltid en sanning. Företaget kan gå riktigt bra utan en stark kassa. Vi hjälper dig att se signalerna i tid, så att du i lugn och ro och med intakt självförtroende kan få till ett bra upplägg med t ex din bank.

Om din verksamhet börjar gå sämre kan det vara viktigt att snabbt få signal på vilken del av verksamheten som går dåligt. Våra skräddarsydda lösningar ger dig möjligheten att mäta det som är viktigt för dig, varken mer eller mindre.

Får du ditt bokslut och resultat flera månader efter bokslutsdatum? Tryck på exit och gör det istället Eden-way. Hos oss får du hjälp att sätta prognoser och göra bokslutsplaneringen innan ditt räkenskapsår är slut. I tid alltså. När det fortfarande finns tid att agera.

Skatt

Det är roligt att betala skatt, eller?! Missa inte chansen att skatteplanera din vardag och betala rätt skatt. Det tycker vi är toppen! Eden redovisning, vi hjälper dig så att du slipper ha koll på hur mycket som ska skattas.

Kontakta oss för redovisning