Få bättre koll på ditt bokslut med Eden & Co.

Ibrahim – Project manager digitization

Bokslutsrådgivning för företag av alla storlekar

Skräddarsydda lösningar för ditt bokslut

Eden & Co. erbjuder professionell och skräddarsydd bokslutsrådgivning för företag i Enköping och dess omnejd. Vårt erfarna team av revisorer och redovisningsexperter hjälper dig att få bättre koll på din bokföring och att upprätta ditt bokslut på ett effektivt och korrekt sätt.

Vi vet att varje företag har sina egna unika behov när det gäller bokslut, och därför skräddarsyr vi våra tjänster efter dina specifika behov. Oavsett om du driver ett litet eller stort företag, kan vi hjälpa dig att upprätta din årsredovisning och att se till att den följer alla lagar och regler.

Vi kan hjälpa dig med allt från att sammanställa och analysera din bokföring, till att upprätta och lämna in din årsredovisning till Bolagsverket. Vi kan också ge dig råd och vägledning när det gäller skattefrågor och andra relaterade ämnen.

Våra tjänster är både kostnadseffektiva och av hög kvalitet, vilket gör oss till det självklara valet för företag som söker bokslutsrådgivning i Enköping. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att få bättre koll på ditt bokslut och din bokföring.

Kontakta oss för bokslut och din bokföring

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?