Stiftelser och föreningar, se hit!
Hjälp är på väg!
Erika – Redovisningskonsult

merlin

Stiftelser och ideella föreningar

Få fullständig kontroll över er befintliga ekonomi i stiftelser och ideella föreningar

I ideella föreningar och stiftelser är ändamålet enligt stadgarna hjärtat och grunden för det som alla aktiva eldsjälar brinner för. I ideella föreningar och stiftelser ligger fokus ofta på andra värden än de ekonomiska.

Dock krävs det en sund ekonomi för att säkerställa att medlen används ändamålsenligt och att det finns en transparens gentemot medlemmar och andra intressenter. Regelverken är i många fall komplexa och skiljer sig från andra typer av verksamheter. Eden & Co är en kunnig samarbetspartner inom ekonomi och andra frågor som rör er verksamhet.

Fullständig ekonomiadministration

Vi blir er ekonomiavdelning och hanterar hela er redovisning effektivt och verksamhetsanpassat i nära samarbete med er

Stöd till er befintliga ekonomifunktion​

​När ni själva hanterar er redovisning är vi ert bollplank och hjälper er säkerställa kvalitén löpande.

Rapportering

Har ni behov av rapportering till medlemmar, intressenter eller bidragsgivare? Vi hjälper er att sammanställa och rapportera ekonomiska fakta.

Rådgivning

Det är viktigt att löpande se över rutiner och redovisningsprinciper så att de överensstämmer med verksamhetens ändamål och gällande regelverk. Vi hjälper er med en kartläggning.

Skatt

​Skatt kan låta tråkigt, men är viktigt och utmanande. Hos oss kan ni känna er trygga att ni får en bra rådgivning kring dessa frågor.

Kontakta oss gällande stiftelser och ideella föreningar

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?