Eden & Co. – Din HR-partner i Enköping
Ibrahim – Projektledare digitalisering

Eden

Rekrytering, personaladministration och arbetsrätt

Skräddarsydda HR-lösningar för ditt företag

Eden & Co. är din professionella HR-partner i Enköping. Vi erbjuder omfattande HR-lösningar för små och medelstora företag i Enköping. Vårt team består av erfarna HR-konsulter som kan hjälpa dig med allt från rekrytering och personaladministration till arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor. Vi arbetar nära tillsammans med dig för att förstå dina specifika behov och utmaningar, och därefter utvecklar vi skräddarsydda HR-lösningar för att hjälpa dig att nå dina affärsmål.

Rekrytering

Vårt team på Eden & Co. kan hjälpa dig att hitta rätt person för rätt jobb. Vi arbetar med en helhetslösning för rekrytering, från att skriva jobbannonser och hantera ansökningar till att genomföra intervjuer och göra urval. Vi fokuserar på att hitta kandidater som passar in i din företagskultur och har rätt kompetens och erfarenhet.

Personaladministration

Vi kan ta hand om hela personaladministrationen för ditt företag, från att skapa anställningsavtal till att hantera löner och förmåner. Vi ser till att allt är enligt lag och att dina anställda är nöjda och motiverade.

Arbetsrätt

Vårt team har bred kompetens inom arbetsrätt och kan hjälpa dig att navigera genom arbetsmiljöfrågor, arbetsrättstvister och andra rättsliga frågor som kan uppstå i samband med personalhantering.

Kontakta oss för HR Enköping

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?