Företagsfinansiering i Mälardalen – Så kan Eden & Co. hjälpa ditt företag
Ibrahim – Projektledare digitalisering

Eden

Eden & Co. är experter på att hjälpa företag i Mälardalen att hitta de rätta finansieringsalternativen.

Oavsett om du driver ett nystartat företag eller ett etablerat företag som behöver hjälp med att expandera kan vi erbjuda skräddarsydda finansieringslösningar för dina specifika behov.

Vi samarbetar med en rad finansiella institutioner och investerare för att hitta de bästa finansieringsalternativen för ditt företag. Vårt team av erfarna rådgivare finns här för att hjälpa dig att navigera genom den krångliga processen med företagsfinansiering.

Vårt mål är att se till att ditt företag får tillgång till de medel som behövs för att växa och utvecklas. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig med företagsfinansiering i Mälardalen.

Vilka företag kan dra nytta av vår företagsfinansieringstjänst i Mälardalen?

Eden & Co. erbjuder företagsfinansieringstjänster till en mängd olika företag i Mälardalen och området runtomkring. Vi arbetar med små och medelstora företag inom en mängd olika branscher och sektorer, inklusive:

 

Tillverkning och industri

Teknologi och innovation

E-handel och detaljhandel

Hälso- och sjukvård

Bygg- och fastighetssektorn

Konsult- och serviceföretag

Oavsett vilken bransch du är verksam i kan vi erbjuda skräddarsydda finansieringslösningar för dina specifika behov. Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå dina unika behov och mål, och skapar en plan som hjälper dig att nå dem.

Kontakta oss för Företagsfinansiering Mälardalen

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt:

Västerås: 021-470 35 00
Stockholm: 08-735 55 54

Vilken tjänst är du intresserad av?