Lönekonsult med självledarskap sökes!

Bra medarbetare växer inte på träd. Vi söker dig som är en driven, strukturerad och trygg lönekonsult som trivs att arbeta i team. Självledarskap är redan en del av dig.

Eden & Co är en byrå som skapats utifrån en dröm och ett engagemang för företagande. Vi på Eden & Co vet hur det är att vara företagare själva. Vad man behöver för att kunna ta rätt beslut i rätt tid. Det är därför Eden & Co är mycket mer än bara siffror. Vi är en del av våra kunders vardag. Har du lust att bli en del av oss? Hos oss väljer du själv din utvecklingstakt, det är bara din ambition som sätter gränsen. Vi erbjuder dig att få vara med om en spännande resa där du är en av nyckelpersonerna i vårt HR- och löneteam som idag består av tre personer. Som en del av teamet får du chansen att vara med och utveckla våra kunder och processer inom löneområdet och Eden & Co som företag – Kul, eller hur? Vi ser gärna att du är trygg med att självständigt implementera och starta upp nya lönekunder samt ansvara för hela löneprocessen. Du kommer ha daglig kontakt med våra kunder där du fungerar som kontaktperson beträffande alla lönerelaterade frågeställningar.
För att passa för det här jobbet så behöver du vara klok, ambitiös och relationsbyggande och du gillar även att umgås och skratta tillsammans med dina arbetskompisar. Du vill bredda dina kunskaper och stilla din nyfikenhet, när det hettar till så är du lugnet i stormen. Du har även många gånger haft nytta av ditt självledarskap, tankeskärpa och goda samarbetsförmåga. Som person är du utåtriktad och social och tycker om att leverera hög service. Du är noggrann, strukturerad och har gott ordningssinne, samtidigt som du är flexibel i ditt arbetssätt. Kvalitet ser du som en självklarhet och du har ett affärsmässigt tänk.

Varmt välkommen till Eden & Co!

Skicka in din ansökan idag!

Byt till Eden & Co

Vi vet att du är nyfiken på oss och gärna vill komma igång så snabbt som möjligt. Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort. Du får naturligtvis ett kostnadsförslag innan bytet träder i kraft.

Förbered dig: